Wat is sporttraining voor bedrijven?

The Training Effect biedt vanaf €75,- (excl 21% btw) sporttraining aan op locatie bij bedrijven en organisaties.

Sporten met collega’s zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer en het bevordert natuurlijk de  algehele gezondheid. Beide zaken hebben een direct positief effect op het verlagen van het ziekteverzuim en het verhogen van de vitaliteit in jouw organisatie.

Het is voor de medewerker gemakkelijk dat er direct voor of na werktijd bij het bedrijf getraind wordt. Dit voorkomt bijvoorbeeld filerijden en je begint lekker fit aan je werkdag óf komt lekker Zen weer thuis.

De trainingen zijn toegankelijk voor ieder niveau en worden opgebouwd uit kracht en cardio workouts. Er kan worden getraind met materiaal zoals barbells, kettlebells, elastieken, battle ropes en autobanden maar ook alleen met body weight.

Je doet zowel workouts in je eentje als buddy workouts waarin je samenwerkt met andere deelnemers. De oefeningen bestaan voornamelijk uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, (op)trekken, stoten, werpen, tillen en springen. Iedere training start met een uitgebreide warming up en wordt afgesloten met een functionele en relaxte cooling down.

Naast sporttrainingen bieden we ook yoga en trailrun- en hardlooptrainingen aan.

Interesse? Neem contact met ons op via telefoon (06-24644211) of via email: info@thetrainingeffect.nl

Trainer

Arien Westmaas